sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Moi!

Tämä blogi on päässyt pahasti pölyttymään. Aika siis pyyhkiä pölyt ja jatkaa kirjoittelua. Vaikka blogi onkin ollut vahingossa puolisen vuotta tauolla ei tarkoita sitä, ettei käsitöitä, kortteja ja muita yritelmiä olisi tullut tehtyä. Kuvat on suurimmasta osasta otettuna, joten lähipäivinä on luvassa läjäys puolen vuoden väkerryksiä.

Ensimmäisenä kuitenkin kuulumisia eiliseltä, jolloin kävin Kädentaitomessuilla Wanhassa Satamassa. Väkeä oli runsaasti ja muutama kiinnostava osasto piti jättää tarkistamatta, sillä mukaan en olisi mahtunut. Pari tuntia vierähti huomaamatta ja mukaan tarttui kauan himoitsemani KnitPro Deluxe pyöröpuikkosetti ja kuviopaperia korttiaskarteluihin. Nyt ei tarvitse joka kudontaprojektin alussa metsästää sopivia pyöröjä. Ihan kaikkia kokojahan tuossa Deluxe-setissä ei ole ainakin 3 mm päät pitää hankkia vielä erikseen, mutta useimmin tarvitsemani kuitenkin. Kuvaan pääsi vielä keskeneräisen villatakin osa, mistä lisää kunhan saan sen valmiiksi.

Kädentaitomessujen ostoksia


Lopuksi vielä kuva keittiönikkunaverhoprojektista. Rosee-tekniikalla tehdyt paperinarukukat ovat olleet valmiita jo reippaat puoli vuotta odottamassa inspiraatiota että saisin kiinnitettyä ne toisiinsa. Nyt kukat on levitettynä olohuoneen lattialle ja ehkä joku kolmannes yli 200 kukasta on kiinnitetty jo sopivan mittaisiksi ketjuiksi. Oikealla laidalla on valmiit ketjut ja takana täysin kiinnittämättömät kukkaset. Kukkien liittäminen toisiinsa on pientä näpräämistä, joten yhteen putkeen en jaksaisi tätä tehdä. Ensi viikolla tosin kukat pitäisi saada solmittua että huoneen saa joskus siivottuakin.


Loppusuoralla oleva verhoprojekti

Ei kommentteja: