keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Aikaisempia aikaansaannoksia: Lorukortit

Innostuin lorukorttivaihtoon yhdellä foorumilla. Tarkoituksena siis on tehdä niin monta samanlaista lorukorttia kuin vaidossa on osallistujia. Kaikki lorukortit kasataan yhteen ja jokainen saa niin monta erilaista korttia takaisin kun oli tehytkin.


Iloinen auto

Ensimmäiseen vaihtoon tein auton. Auto on leikattu ihan kartongista, ikkunat tavallisesta kopiopapeirsta. Muut yksityiskohdat on piirretty tussilla tai puuvärillä. Kääntöpuolella on Kirsi Kunnaksen loru Iloinen auto.


Niityllä pilipilipom

Koska ensimmäisen vaidon kortteja oli kiva tehdä ja vaihdossa tulleet muutkin kortit olivat varsin hienoja ja hauskoja päätin osallistua toiseenkin lorukortti vaihtoon. Tällä kertaa loruksi valitsin Kirsi Kunnaksen Niityllä pilipilipom. Ympyrä on leikattu kartongista. Niitty ja muut yksityis kohdat on piirretty kartongille Garan D'Achen akvarelli puuvärillä. Olisi pitänyt muistaa että kartonki menee kaarelle kun sen toisen puolen kastelee. No onneksi kortit suoristuivat kirjapinon alla muutamassa päivässä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa Blogistaniaan! Kivoja lorukortteja. Minunkin tekisi mieleni askarrella niitä, mutta en löydä mistään aikaa, kun muut käsityöprojektit ajavat aina yli.