keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Alku

Piti sitten minunkin perustaa ihan oma bloki. Tarve esitellä omia aikaan saannoksia tai jotain sellaista. No toisaalta pidänhän minä käsitöiden tekemisetä, askartelusta ja muista erilaiseista kokeiluista. Valokuvauskin voisi kiinnostaa. Pitää katsoa jos saan aikaiseksi napattua jotain hienoa. Mitään kovin ihmeellistä ei kannata odottaa. Enhän minä edes omista kameraa kuin kännykässä.

Käsitöitä on tällä hetkellä vähän turhan monta kesken. Ihastuin Novitan vuodenaika lankaan ja siitä on nyt puikoilla sukat itselleni. Toinen on jo valmis ja eiköhän se toinenkin valmistu tällä viikolla. Vielä kun joskus pitäisin niitä kaikkia muita itselleni aikaisemmin kutomia sukkia.

Kesällä minulle iski virkkausinto. Kovin kauaa en jaksanut ohjetta etsiskellä pienempään työhön, joten aloitin hartiahuivin virkkaamisen. Innostus virkkaamisen lopahti kun huivista alkoi olla kolmannes valmiina.

Viime vuonna ompelemani joulukalenteri on edelleen "kehyksiä" vailla. Tarkoitus siis olisi ommella kangas kaistaleet huopakankaan reunoille ja samalla saada siihen siistin näköiset reunat. Hyvin se kyllä palveli viime jouluna ilman raameja.

Neljäs keskeneräinen väkerrys on keittiön ikkunaverho rosetti tekniikalla paperinarusta. Valmiita kukkia on jo vino pino. Vielä pitäisi mitata minkä kokoinen verho keittiöön tarvittaisiin ja tarvitseeko mahdollisesti vielä lisää kukkia. Kukkien yhteenliittäminenkin pitäisi vielä tehdä.

Kolmiohuivi voi olla ikuisuustyö, mutta muut keskeneräiset työt pitäisi kyllä saada valmiiksi asti.

Ei kommentteja: