sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kesän kortteja

Tässä on kesän aikana valmistuneet ja jo annetut kortit. Hankin chalksit alkukesällä ja niitä on kokeiltu parissa kortissa. Ensimmäisessä en ihan heti keksinyt sitä että jos olen tehnyt kuvion kohokuvioinnilla voin käyttää kohokuviointi sabloonaa estämään värin sotkeutumisen väärälle alueelle.


Kesäkuussa ripille päässyttä poikaa onniteltiin alla olevalla kortilla. Tätä korttia tosin piti teurastaa yksi leimasin. Leimasinpojan paidassa oli pääkallo enkä mitenkään onnistuneesti onnistunut käyttämään leimasinta niin ettei pääkalloon olisi tullut mustetta. No kyseinen leimasin on irtoversio ilman taustaa joten pääkallon irrottaminen terävällä veitsellä onnistui. Empähän keksi koska haluaisin leimailla korttiin pojan pääkallopaita päällä, joten leimasimen teurastaminen ei haittaa.


Kavereiden 3-vuotta täyttävälle pojalle annettiin seuraavanlainen kortti. Heinäkuun alussa tuli tehtyä ostoksia Billnäsin kädentaito tapahtumassa ja kortissa oleva kuviopaperi on yksi sieltä hankituista ostoksista kuin myös autoleimasin. Olisi ollut hienoa jos autossa ei olisi ollut numeroa, tai vielä hienompaa jos numero olisi ollut 3. En kuitenkaan halunnut antaa korttia 3-vuotiaalle jossa ainoa numero on 1. Eihän sankari täyttänyt 1 vuotta vaan 3.

Ei kommentteja: